TAKE AWAY

Kort forklaring:

Medium: Krydringen er pikant. De fleste tåler denne sterkhetsgraden.
Sterk: Passer for de som er vant til sterk mat og liker litt ekstra futt. (merket med 1 chili i menyen). photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10
Ekstra sterk: Detter er HOT. Du vil sannsynligvis få svetterperler på pannen når du spiser.  

Allergener:

Spør gjerne servitøren hvis De har allergi.

l=laktose, g=hvetegluten, k=skalldyr, p=peanøtter, s=soya, c=cashewnøtter, i=selleri, m=sesam, f=fisk, e=egg, u=lupin, n=sennep, t=sulfitt

Det er spor av hvetemel i den vanlige soyasausen vi bruker. Vi har glutenfri soyasaus ved forespørsel.

Vi bruker soyaolje i wok. Vi har solsikkeolje ved forespørsel.

TAKE AWAY MENY

Ta med maten og nyt den hvor du vil…


Forretter

01.   Sprøstekte hjemmelaget vårruller (2 stk.) (g) (Kan lages som vegetar).  kr. 59,-
02. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Thai Lak Tong – Thailandsk fiskesuppe med grønnskjell og urter. (f,k) kr. 67,-
 03.   Won Tong suppe – Svinekjøtt innbakt i pastablad. (g) kr. 65,-
 04. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Peking suppe – Hot&sour med skinke. (s,e) kr. 59,-
 05.   Wo Tiep – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip. G kr. 72,-
 06.   Frityrstekt scampi med sursøtsaus. (g,k) kr. 65,-
 07.   DimSum kurv – Minivåruller, Ha Gau, Siu Mai med 3 typer dip.
“Minivåruller, dampet rekedumpling og svinedumpling” (For en eller flere personer).  (g,k)
kr. 175,-
 08.   Fingermatstallerken – Fritert scampi, våruller og wontong .
Snacks plate (For en eller flere personer). (g,k)
kr. 165,-

Hovedretter:

Havets Delikatesser

11. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 ”Guilin Haixian” – En skalldyrrett med kongekrabbe,
kongereker, grønnskjell og grønnsaker, lages i chillibønnesaus. (k)
kr. 228,-
12.   Frityrstekt scampi med sursøt saus. (g,k) kr. 159,-
       
 14. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Sichuan RaHa” – En scampirett med Sichuan krydder.
Serveres med grønnsaker som bokchoi, frisk chilli, vårløk og sukkererter. (k)
kr. 159,-
 15. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Malaysisk spicy prawns – kongereker på spyd og grønnsaker wokstekt i en sausbasert på karri, kokosmelk og peanøtter. Toppet med cashewnøtter og sesamfrø. (m,k,c,p) kr. 179,-
 18.   Gaen Phed – Kung & Phrae Myk – Scampi og akkar i thai-karri, sitrongress, lime og grønnsaker. Litt sterkt. (k,p) kr. 148,-
 19. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Tempura Fish Plate – Laks, scampi og akkar.
Serveres med grønn asparges, bokchoi i Sichuan vineddikksaus. (f,k,g)
kr. 199,-

Andreretter:

25.   «Xiang Cui Ya» – Sprøstekt andebryst med ananas. Serveres med hjemmelaget hoisin-saus, fritert løk og squash. (g,p) kr. 185,-
26. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Ra Dou Chi Ap Pin – Soyabraissert andefilet med sukkererter, squash,sopp og paprika i chilli-bønnesaus. (s) kr. 169,-
 29.   Crispy Duck, serveres m/pannekaker, grønnsaker julienne, hjemmelaget hoisin-saus. Hanv and for 2 personer. (g,p) kr. 384,-

 Kyllingretter:

20. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Gong Bao Kylling – Ristet kyllingfilet med lett woket grønnsaker, cashewnøtter og frisk chili i en søtlig soyasaus. (c,s) kr. 135,-
21.   Canton Chicken Krisp m/ananas og stirfry grønnsaker i sursøt (g) kr. 129,-
22.   Kylling Chopsuey – Kylling i biter med grønnsaker i mild soyasaus. (s) kr. 119,-
 23. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Sichuan kylling – Serveres med assorterte grønnsaker. Sausen er laget av chillifrø, hvitløk og ingefær med et tilsmak av peanøtter. (p) kr. 129,-
 24.   Kyllingfilet i karrisaus – Woket sammen med babymais, vannkastanjer, brokkoli og løk kr. 129,-
 27.   Kylling i biter woket med ananas, grønnsaker og sursøt saus. kr. 119,-
 28.   Innbakt kyllingfilet med sursøt saus. (g) kr. 119,-

Svinekjøttretter:

30.   Koloyuk; frityrstekt svinefilet, lettwoket i sursøt saus med grønnsaker. (g) kr. 129,-
31.   Innbakt svinefilet med sursøt saus (g) kr. 119,-
 33.   Svinefilet chopsuey i lys soyasaus (s) kr. 119,-
 35.   Char Siu – Honningmarinert svinefilet serveres med dampet bok choi. (s) kr. 159,-
 36.   Tasty pork buns – Chiliglasert ribbe, serveres med grønnsaker og dampet hvetebolle (g) kr. 179,-

Biffretter:

38.   Biff Chop Suey – Klassisk rett med biff i skiver og friske grønnsaker i en mild soyasaus. (s) kr. 119,-
39.   Surf&Turf – Okse indrefilet og scampi i wok m/ dampet brokkoli. (s,k) kr. 189,-
40.   Strimlet biff med løk, purreløk og vårløk. Sausen er laget av en asiatisk peppersaus m/frisk pepperkorn, hvitløk og ingefær. (s) kr. 129,-
41.   Biff i karrisaus med grønnsaker. kr. 129,-
42. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Biff Oriental – Biff i skiver og woket med grønnsaker i satepaste og en raffinert chili-hvitløksaus. (s) kr. 129,-
44. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Pan Pan Biff – Ristet biff med frisk chili og sesam, serveres med woket sopp, bambus og gulrøtter. (s,m) kr. 135,-
45.   Gaeng Keo Wan – Biff og kylling i kokosmelk, grønn karri, peanøtter, koriander og grønnsaker. Litt sterkt. (p) kr. 145,-

Stekt ris eller stekte nudler som tilbehør kr. 45,-

Spesialretter:

48.   Der landet møter vannet”:
Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Litt sterkt. (s,i)
kr. 169,-
49.   Hoi Sin Pot”:
En skalldyrrett som består av kamskjell, scampi, grønnskjell og laks med grønnsaksterninger, koriander og pokusopp lages i en krydret østerssaus. (s,i,k,f
kr. 175,-
50.   “Tien Tien Hot Pot”:
Anderagu i skiver med grønn asparges, selleri, sukkererter og vårløk i en raffinert svartbønnesaus. Litt sterkt. (s,i)
kr. 175,-
61. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Mongolsk hotpot”
Marinert, mørnet indrefilet av okse og kamskjell. Serveres med shitake sopp, squash og selleri i en chili-bønnesaus basert på en blanding av kinesiske urter og gojibær. (s,i,k
kr. 218,-

Stekt Ris, Nudler og Grønnsaker:

51.   Stekt ris med egg – Skinke, kylling og grønnsaker. (e) kr. 115,-
52.   Chow Mein – Stekte nudler med biff og grønnsaker. (e,g,s) kr. 115,-
53.   Lo-Han Cai (vegetarisk) – Buddistenes grønnsaksrett med tofu. Serveres med en lys soyabønnesaus. Styrke kan velges. (s,g) kr. 125,-
54.   Stekt ris med spicy seafood. (f,k) kr. 135,-

Kontinentale retter:

62.   Svinekoteletter med surkål. kr. 145,-
65.   Indrefilet med løk og béarnaise saus. (n,l) kr. 219,-
66.   Pepperbiff av indrefilet. (n,g) kr. 219,-
67.   Grillet kylling med pommesfrites og salat kr. 129,-
68.   Stekt laks med dampede grønnsaker og poteter. (f,l) kr. 198,-

Barnemeny:

55.   Grillet kylling og pommes frites kr. 69,-
56.   Pølse med pommes frites kr. 65,-
57.   Kinesisk barnetallerken, Krispy kylling med grønnsaker i sursøt (g) kr. 85,-

Dessert:

80.   Innbakt banan med iskrem og karamellsaus (g,l) kr. 65,-
82.   Banansplitt med sjokoladesaus (l) kr. 59,-
84.   Eplekake med krem og is (g,l) kr. 59,-
85.   Mangosobet med frisk frukt kr. 75,-
86.   Hjemmelaget Tiramisu (g,l) kr. 80,-

Snacks/Ekstra:

    Rekechips kr. 39,-
    Ekstra kjøtt kr. 30,-
    Ekstra grønnsaker kr. 20,-
    Cashewnøtter kr. 10,-
       

Drikke:

 90   Mineralvann fl. 0,33 liter kr. 28,-
    Mineralvannfl. 1,5 liter kr. 40,-
    Kaffe/Te kr. 28,-
    Cappuccino/Latte/Espresso kr. 36,-

 

 A1   Canton kjøkken  

Per pers

kr. 289,-

    FORRETT: Wo Tiep – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip.
    HOVEDRETT ”Canton Chicken krisp” – Sprøstekt kyllingfilet, lagt på en seng av grønnsaker i sursøtsaus
Tilbehør: pannestekt dumpling og ris
    DESSERT Eplekake med krem og is.
A2 photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Szechuan kjøkken  Kjøkkenet bemerker: Veldig sterkt!

Per pers

kr. 279,-

  photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 FORRETT: Peking suppe hot & sour.
    HOVEDRETT ”Der landet møter vannet” – Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Sterkt
    DESSERT Frityrstekt banan med iskrem
A3   Orient Miks (For 2 personer) kr. 599,-
  photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 FORRETT: Fingermattallerken – våruller, scampi og wonton.
    HOVEDRETT Innbakt kyllingfilet med sursøtsaus
Tasty pork buns – Chiliglasert ribbe m/grønnsaker og dampet hvetebolle
    DESSERT Hjemmelaget Tiramisu.
A4   Crispy Duck Meny (For  2 personer) kr. 639,-
    FORRETT: -Suppe m/andekjøtt, bambus og purre, litt sterkt
-Vårruller med and og sweetchili dip
    HOVEDRETT -Crispy Duck; sprøstekt and med hoisinsaus. Serveres med pannekaker og grønnsaker
    DESSERT Mangosorbet med frukt.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: 12.00 – 22.00

fredag – lørdag: 12.00 – 23.00

søndag: 13.00 – 22.00

Vi leverer også til store og små selskaper. Se Catering under våre hjemmesider. www.dynastiet.no