TAKE AWAY

Kort forklaring:

Medium: Krydringen er pikant. De fleste tåler denne sterkhetsgraden.
Sterk: Passer for de som er vant til sterk mat og liker litt ekstra futt. (merket med 1 chili i menyen). photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10
Ekstra sterk: Detter er HOT. Du vil sannsynligvis få svetterperler på pannen når du spiser.  

Allergener:

Spør gjerne servitøren hvis De har allergi.

l=laktose, g=hvetegluten, k=skalldyr, p=peanøtter, s=soya, c=cashewnøtter, i=selleri, m=sesam, f=fisk, e=egg, u=lupin, n=sennep, t=sulfitt

Det er spor av hvetemel i den vanlige soyasausen vi bruker. Vi har glutenfri soyasaus ved forespørsel.


TAKE AWAY MENY

Ta med maten og nyt den hvor du vil…


Forretter

01.   Sprøstekte hjemmelaget vårruller (2 stk.) (g) (Kan lages som vegetar).  kr. 59,-
02. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Thai Lak Tong – Thailandsk fiskesuppe med grønnskjell og urter. (f,k) kr. 67,-
 03.   Won Tong suppe – Svinekjøtt innbakt i pastablad. (g) kr. 65,-
 04. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Peking suppe – Hot&sour med skinke. (s,e) kr. 59,-
 05.   Wo Tiep – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip. G kr. 72,-
 06.   Frityrstekt scampi med sursøtsaus. (g,k) kr. 65,-
 07.   DimSum kurv – Minivåruller, Ha Gau, Siu Mai med 3 typer dip.
“Minivåruller, dampet rekedumpling og svinedumpling” (For en eller flere personer).  (g,k)
kr. 175,-
 08.   Fingermatstallerken – Fritert scampi, våruller og wontong .
Snacks plate (For en eller flere personer). (g,k)
kr. 165,-

Hovedretter:

Havets Delikatesser

11. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 ”Guilin Haixian” – En skalldyrrett med kongekrabbe,
kongereker, grønnskjell og grønnsaker, lages i chillibønnesaus. (k)
kr. 228,-
12.   Frityrstekt scampi med sursøt saus. (g,k) kr. 159,-
       
 14. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Sichuan RaHa” – En scampirett med Sichuan krydder.
Serveres med grønnsaker som bokchoi, frisk chilli, vårløk og sukkererter. (k)
kr. 159,-
 15. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Malaysisk spicy prawns – kongereker på spyd og grønnsaker wokstekt i en sausbasert på karri, kokosmelk og peanøtter. Toppet med cashewnøtter og sesamfrø. (m,k,c,p) kr. 179,-
 18.   Gaen Phed – Kung & Phrae Myk – Scampi og akkar i thai-karri, sitrongress, lime og grønnsaker. Litt sterkt. (k,p) kr. 148,-
 19. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Tempura Fish Plate – Laks, scampi og akkar.
Serveres med grønn asparges, bokchoi i Sichuan vineddikksaus. (f,k,g)
kr. 199,-

Andreretter:

25.   «Xiang Cui Ya» – Sprøstekt andebryst med ananas. Serveres med hjemmelaget hoisin-saus, fritert løk og squash. (g,p) kr. 185,-
26. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Ra Dou Chi Ap Pin – Soyabraissert andefilet med sukkererter, squash,sopp og paprika i chilli-bønnesaus. (s) kr. 169,-
 29.   Crispy Duck, serveres m/pannekaker, grønnsaker julienne, hjemmelaget hoisin-saus. Hanv and for 2 personer. (g,p) kr. 384,-

 Kyllingretter:

20. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Gong Bao Kylling – Ristet kyllingfilet med lett woket grønnsaker, cashewnøtter og frisk chili i en søtlig soyasaus. (c,s) kr. 135,-
21.   Canton Chicken Krisp m/ananas og stirfry grønnsaker i sursøt (g) kr. 129,-
22.   Kylling Chopsuey – Kylling i biter med grønnsaker i mild soyasaus. (s) kr. 119,-
 23. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Sichuan kylling – Serveres med assorterte grønnsaker. Sausen er laget av chillifrø, hvitløk og ingefær med et tilsmak av peanøtter. (p) kr. 129,-
 24.   Kyllingfilet i karrisaus – Woket sammen med babymais, vannkastanjer, brokkoli og løk kr. 129,-
 27.   Kylling i biter woket med ananas, grønnsaker og sursøt saus. kr. 119,-
 28.   Innbakt kyllingfilet med sursøt saus. (g) kr. 119,-

Svinekjøttretter:

30.   Koloyuk; frityrstekt svinefilet, lettwoket i sursøt saus med grønnsaker. (g) kr. 129,-
31.   Innbakt svinefilet med sursøt saus (g) kr. 119,-
 33.   Svinefilet chopsuey i lys soyasaus (s) kr. 119,-
 35.   Char Siu – Honningmarinert svinefilet serveres med dampet bok choi. (s) kr. 159,-
 36.   Tasty pork buns – Chiliglasert ribbe, serveres med grønnsaker og dampet hvetebolle (g) kr. 179,-

Biffretter:

38.   Biff Chop Suey – Klassisk rett med biff i skiver og friske grønnsaker i en mild soyasaus. (s) kr. 119,-
39.   Surf&Turf – Okse indrefilet og scampi i wok m/ dampet brokkoli. (s,k) kr. 189,-
40.   Strimlet biff med løk, purreløk og vårløk. Sausen er laget av en asiatisk peppersaus m/frisk pepperkorn, hvitløk og ingefær. (s) kr. 129,-
41.   Biff i karrisaus med grønnsaker. kr. 129,-
42. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Biff Oriental – Biff i skiver og woket med grønnsaker i satepaste og en raffinert chili-hvitløksaus. (s) kr. 129,-
44. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Pan Pan Biff – Ristet biff med frisk chili og sesam, serveres med woket sopp, bambus og gulrøtter. (s,m) kr. 135,-
45.   Gaeng Keo Wan – Biff og kylling i kokosmelk, grønn karri, peanøtter, koriander og grønnsaker. Litt sterkt. (p) kr. 145,-

Stekt ris eller stekte nudler som tilbehør kr. 45,-

Spesialretter:

48.   Der landet møter vannet”:
Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Litt sterkt. (s,i)
kr. 169,-
49.   Hoi Sin Pot”:
En skalldyrrett som består av kamskjell, scampi, grønnskjell og laks med grønnsaksterninger, koriander og pokusopp lages i en krydret østerssaus. (s,i,k,f
kr. 175,-
50.   “Tien Tien Hot Pot”:
Anderagu i skiver med grønn asparges, selleri, sukkererter og vårløk i en raffinert svartbønnesaus. Litt sterkt. (s,i)
kr. 175,-
61. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Mongolsk hotpot”
Marinert, mørnet indrefilet av okse og kamskjell. Serveres med shitake sopp, squash og selleri i en chili-bønnesaus basert på en blanding av kinesiske urter og gojibær. (s,i,k
kr. 218,-

Stekt Ris, Nudler og Grønnsaker:

51.   Stekt ris med egg – Skinke, kylling og grønnsaker. (e) kr. 115,-
52.   Chow Mein – Stekte nudler med kylling og grønnsaker. (e,g,s) kr. 115,-
53.   Lo-Han Cai (vegetarisk) – Buddistenes grønnsaksrett med tofu. Serveres med en lys soyabønnesaus. Styrke kan velges. (s) kr. 125,-
54. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Stekt ris med spicy seafood. (f,k) kr. 135,-

Kontinentale retter:

62.   Svinekoteletter med surkål. kr. 145,-
65.   Indrefilet med løk og béarnaise saus. (n,l) kr. 219,-
66.   Pepperbiff av indrefilet. (n,g) kr. 219,-
67.   Grillet kylling med pommesfrites og salat kr. 129,-
68.   Stekt laks med dampede grønnsaker og poteter. (f,l) kr. 198,-

Barnemeny:

55.   Grillet kylling og pommes frites kr. 69,-
56.   Pølse med pommes frites kr. 65,-
57.   Kinesisk barnetallerken, Krispy kylling med grønnsaker i sursøt (g) kr. 85,-

Dessert:

80.   Innbakt banan med iskrem og karamellsaus (g,l) kr. 65,-
82.   Banansplitt med sjokoladesaus (l) kr. 59,-
84.   Eplekake med krem og is (g,l) kr. 59,-
85.   Mangosobet med frisk frukt kr. 75,-
86.   Hjemmelaget Tiramisu (g,l) kr. 80,-

Snacks/Ekstra:

    Rekechips kr. 39,-
    Ekstra kjøtt kr. 30,-
    Ekstra grønnsaker kr. 20,-
    Cashewnøtter kr. 10,-
    Dampet Edamamebønner m/havsalt kr. 50,-

Drikke:

Mineralvann fl. 0,33 liter kr. 28,-

Mineralvannfl. 1,5 liter kr. 40,-

Kaffe/Te kr. 28,-

Cappuccino/Latte/Espresso kr. 36,-


A1. Canton kjøkke

FORRETT: Gyoza – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip.

HOVEDRETT: ”Canton Chicken krisp” – Sprøstekt kyllingfilet, lagt på en seng av grønnsaker i sursøtsaus

Tilbehør: dampet hvetebolle med marinert svinekjøtt

DESSERT: Eplekake med krem og is

Per pers. Kr. 289,


A2. Sichuan kjøkkenphotoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10

FORRETT: Peking Suppe hot&sour.

HOVEDRETT: ”Der landet møter vannet” – Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Sterkt.

DESSERT: Frityrstekt banan med iskrem.

Kjøkkenet bemerker: Veldig sterkt

Per pers. Kr. 279,-


A3. Orient Miks (For 2 personer)

FORRETT: Fingermattallerken – våruller, scampi og wonton.photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10

HOVEDRETT: Innbakt kyllingfilet med sursøtsaus

Tasty Pork buns – Chiliglazed ribs, m/grønnsaker og dampet hvetebolle

DESSERT: Hjemmelaget Tiramisu.

Pris for 2 personer kr. 599,-


A4. Crispy Duck Meny (For 2 personer)

FORRETT:

-Suppe m/andekjøtt, bambus og purre, litt sterkt

-Vårruller med and og sweetchili dip

HOVEDRETT:

-Crispy Duck; sprøstekt and med hoisinsaus. Serveres med pannekaker og grønnsaker

DESSERT: Mangosorbet med frukt.

Pris for 2 personer Kr. 639,-


Åpningstider:

Mandag – torsdag: 12.00 – 22.00

fredag – lørdag: 12.00 – 23.00

søndag: 13.00 – 22.00

Vi leverer også til store og små selskaper. Se Catering under våre hjemmesider. www.dynastiet.no