HOVEDMENY

Kort forklaring:

Medium: Krydringen er pikant. De fleste tåler denne sterkhetsgraden.
Sterk: Passer for de som er vant til sterk mat og liker litt ekstra futt. (merket med 1 chili i menyen). photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10
Ekstra sterk: Detter er HOT. Du vil sannsynligvis få svetterperler på pannen når du spiser.  

Allergener:

Spør gjerne servitøren hvis De har allergi.

l=laktose, g=hvetegluten, k=skalldyr, p=peanøtter, s=soya, c=cashewnøtter, i=selleri, m=sesam, f=fisk, e=egg, u=lupin, n=sennep, t=sulfitt

Det er spor av hvetemel i den vanlige soyasausen vi bruker. Vi har glutenfri soyasaus ved forespørsel.

Vi bruker soyaolje i wok. Vi har solsikkeolje ved forespørsel.


HOVED MENY


Forretter

01.   Sprøstekte hjemmelaget vårruller (2 stk.) (g)  kr. 69,-
02. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Thai Lak Tong – Thailandsk fiskesuppe med grønnskjell og urter. (f,k) kr. 75,-
 03.   Won Tong suppe – Svinekjøtt innbakt i pastablad. (g) kr. 69,-
 04. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Peking suppe – Hot&sour med skinke. (s,e) kr. 69,-
 05.   Gyoza – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip. (g.s) kr. 79,-
 06.   Frityrstekt scampi med sursøtsaus. (g,k) kr. 69,-
 07.   DimSum kurv – Minivåruller, Ha Gau, Siu Mai med 3 typer dip.
“Minivåruller, dampet rekedumpling og svinedumpling” (For en eller flere personer).  (g,k,s)
kr. 196,-
 08.   Fingermatstallerken – Fritert scampi, våruller og wontong .
Snacks plate (For en eller flere personer). (g,k,s)
kr. 189,-

Hovedretter:

Havets Delikatesser

11. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 ”Guilin Haixian” – En skalldyrrett med kongekrabbe,
kongereker, grønnskjell og grønnsaker, lages i chillibønnesaus. (k,s)
kr. 279,-
12.   Frityrstekt scampi med sursøt saus. (g,k) kr. 190,-
       
 14. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Sichuan RaHa” – En scampirett med Sichuan krydder.
Serveres med grønnsaker som bokchoi, frisk chilli, vårløk og sukkererter. (k)
kr. 195,-
 15. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Malaysisk spicy prawns – kongereker på spyd og grønnsaker wokstekt i en sausbasert på karri, kokosmelk og peanøtter. Toppet med cashewnøtter og sesamfrø. (m,k,c,p) kr. 208,-
 18.   Gaen Phed – Kung & Phrae Myk – Scampi og akkar i thai-karri, sitrongress, lime og grønnsaker. Litt sterkt. (k,p) kr. 198,-
 19. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Tempura Fish Plate – Laks, scampi og akkar.
Serveres med grønn asparges, bokchoi i Sichuan vineddikksaus. (f,k,g)
kr. 229,-

Andreretter:

25.   «Xiang Cui Ya» – Sprøstekt andebryst med ananas. Serveres med hjemmelaget hoisin-saus, fritert løk og squash. (g,p,s) kr. 205,-
26. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Ra Dou Chi Ap Pin – Soyabraissert andefilet med sukkererter, squash,sopp og paprika i chilli-bønnesaus. (s) kr. 189,-
 29.   Crispy Duck, serveres m/pannekaker, grønnsaker julienne, hjemmelaget hoisin-saus. Hanv and for 2 personer. (g,p,s) kr. 425,-

 Kyllingretter:

20. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Gong Bao Kylling – Ristet kyllingfilet med lett woket grønnsaker, cashewnøtter og frisk chili i en søtlig soyasaus. (c,s) kr. 165,-
21.   Canton Chicken Krisp m/ananas og stirfry grønnsaker i sursøt (g) kr. 155,-
22.   Kylling Chopsuey – Kylling i biter med grønnsaker i mild soyasaus. (s) kr. 149,-
 23. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Sichuan kylling – Serveres med assorterte grønnsaker. Sausen er laget av chillifrø, hvitløk og ingefær med et tilsmak av peanøtter. (p) kr. 159,-
 24.   Kyllingfilet i karrisaus – Woket sammen med babymais, vannkastanjer, brokkoli og løk kr. 155,-
       
 28.   Innbakt kyllingfilet med sursøt saus. (g) kr. 149,-

Svinekjøttretter:

30.   Koloyuk; frityrstekt svinefilet, lettwoket i sursøt saus med grønnsaker. (g) kr. 159,-
31.   Innbakt svinefilet med sursøt saus (g) kr. 149,-
33.   Svinefilet chopsuey i lys soyasaus (s) kr. 149,-
35.   Char Siu – Honningmarinert svinefilet serveres med dampet bok choi. (g,s) kr. 179,-
36.   Tasty pork buns – Chiliglasert ribbe, serveres med grønnsaker og dampet hvetebolle (g) kr. 189,-

Biffretter:

38.   Biff Chop Suey – Klassisk rett med biff i skiver og friske grønnsaker i en mild soyasaus. (s) kr. 149,-
39.   Surf&Turf – Okse indrefilet og scampi i wok m/ dampet brokkoli. (s,k) kr. 229,-
40.   Strimlet biff med løk, purreløk og vårløk. Sausen er laget av en asiatisk peppersaus m/frisk pepperkorn, hvitløk og ingefær. (s) kr. 159,-
       
42. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Biff Oriental – Biff i skiver og woket med grønnsaker i satepaste og en raffinert chili-hvitløksaus. (s) kr. 165,-
44. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Pan Pan Biff – Ristet biff med frisk chili og sesam, serveres med woket sopp, bambus og gulrøtter. (s,m) kr. 169,-
45.   Gaeng Keo Wan – Biff og kylling i kokosmelk, grønn karri, peanøtter, koriander og grønnsaker. Litt sterkt. (p) kr. 165,-

Stekt ris eller stekte nudler som tilbehør kr. 45,-

Spesialretter:

48.   Der landet møter vannet”:
Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Litt sterkt. (s,i)
kr. 195,-
49.   Hoi Sin Pot”:
En skalldyrrett som består av kamskjell, scampi, grønnskjell og laks med grønnsaksterninger, koriander og pokusopp lages i en krydret østerssaus. (s,i,k,f
kr. 198,-
50.   “Tien Tien Hot Pot”:
Anderagu i skiver med grønn asparges, selleri, sukkererter og vårløk i en raffinert svartbønnesaus. Litt sterkt. (s,i)
kr. 198,-
61. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Mongolsk hotpot”
Marinert, mørnet indrefilet av okse og kamskjell. Serveres med shitake sopp, squash og selleri i en chili-bønnesaus basert på en blanding av kinesiske urter og gojibær. (s,i,k
kr. 249,-

Stekt Ris, Nudler og Grønnsaker:

51.   Stekt ris med egg – Skinke, kylling og grønnsaker. (e) kr. 145,-
52.   Chow Mein – Stekte nudler med kylling og grønnsaker. (e,g,s) kr. 145,-
53.   Lo-Han Cai (vegetarisk) – Buddistenes grønnsaksrett med tofu. Serveres med en lys soyabønnesaus. Styrke kan velges. (s) kr. 159,-
       

Kontinentale retter:

62.   Svinekoteletter med surkål. kr. 159,-
65.   Indrefilet med løk og béarnaise saus. (n,l) kr. 265,-
66.   Pepperbiff av indrefilet. (n,g) kr. 265,-
67.   Grillet kylling med pommesfrites og salat kr. 159,-
68.   Stekt laks med dampede grønnsaker og poteter. (f,l) kr. 239,-

Barnemeny:

55.   Grillet kylling og pommes frites kr. 79,-
56.   Pølse med pommes frites kr. 72,-
57.   Kinesisk barnetallerken, Krispy kylling med grønnsaker i sursøt (g) kr. 99,-

Dessert:

80.   Innbakt banan med iskrem og karamellsaus (g,l) kr. 74,-
82.   Banansplitt med sjokoladesaus (l) kr. 69,-
84.   Eplekake med krem og is (g,l) kr. 69,-
85.   Mangosobet med frisk frukt kr. 85,-
86.   Hjemmelaget Tiramisu (g,l) kr. 92,-

Snacks/Ekstra:

    Rekechips kr. 39,-
    Cashewnøtter kr. 39,-
    Dampet Edamame bønner m/havsalt kr. 50,-
       
       

Drikke:

Mineralvann fl. 0,33 liter kr. 38,-

Husøl Xu Saison fl. 0,33 l.  kr. 92,-

Kaffe/Te kr. 32,-

Cappuccino/Latte/Espresso kr. 42,-


A1. Canton kjøkke

FORRETT: Gyoza – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip.

HOVEDRETT: ”Sweet Dream” – Honningmarinert svinefilet og kylling, m/ dampet bokchoi

DESSERT: Eplekake med krem og is

Per pers. Kr. 349,


A2. Sichuan kjøkkenphotoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10

FORRETT: Peking Suppe hot&sour.

HOVEDRETT: ”Der landet møter vannet” – Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Sterkt.

DESSERT: Frityrstekt banan med iskrem.

Kjøkkenet bemerker: Veldig sterkt

Per pers. Kr. 329,-


A3. Orient Miks (For 2 personer)

FORRETT: Fingermattallerken – våruller, scampi og wonton.photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10

HOVEDRETT: Innbakt kyllingfilet med sursøtsaus

Surf&Turf – Okse indrefilet og scampi i wok med brokkoli.

DESSERT: Hjemmelaget Tiramisu.

Pris per pers. kr. 359,-


A4. Crispy Duck Meny (For 2 personer)

FORRETT:

-Suppe m/andekjøtt, bambus og purre, litt sterkt

-Vårruller med and og sweetchili dip

HOVEDRETT:

-Crispy Duck; sprøstekt and med hoisinsaus. Serveres med pannekaker og grønnsaker

DESSERT: Mangosorbet med frukt.

Pris per pers. Kr. 379,-


Åpningstider:

Mandag – torsdag: 12.00 – 22.00

fredag – lørdag: 12.00 – 23.00

søndag: 13.00 – 22.00

Vi leverer også til store og små selskaper. Se Catering under våre hjemmesider. www.dynastiet.no