HOVEDMENY

Kort forklaring:

Medium: Krydringen er pikant. De fleste tåler denne sterkhetsgraden.
Sterk: Passer for de som er vant til sterk mat og liker litt ekstra futt. (merket med 1 chili i menyen). photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10
Ekstra sterk: Detter er HOT. Du vil sannsynligvis få svetterperler på pannen når du spiser.  

Allergener:

Spør gjerne servitøren hvis De har allergi.

l=laktose, g=hvetegluten, k=skalldyr, p=peanøtter, s=soya, c=cashewnøtter, i=selleri, m=sesam, f=fisk, e=egg, u=lupin, n=sennep, t=sulfitt

Det er spor av hvetemel i den vanlige soyasausen vi bruker. Vi har glutenfri soyasaus ved forespørsel.

Vi bruker soyaolje i wok. Vi har solsikkeolje ved forespørsel.

HOVED MENY


Forretter

01.   Sprøstekte hjemmelagde vårruller (2 stk.) (g)  kr. 72,-
02. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Thai Lak Tong – Thailandsk fiskesuppe med grønnskjell og urter. (f,b) kr. 78,-
 03.   Won Tong suppe – Svinekjøtt innbakt i pastablad. (g,m) kr. 72,-
 04. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Peking suppe – Hot&sour med skinke. (s,e) kr. 72,-
 05.   Wo Tiep – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip. (g,s) kr. 82,-
 06.   Frityrstekt scampi med sursøtsaus. (g,k) kr. 78,-
 07.   DimSum kurv – Minivåruller, Ha Gau, Siu Mai med 3 typer dip.
“Minivåruller, dampet rekedumpling og svinedumpling” (For en eller flere personer).  (g,k,s,c)
kr. 205,-
 08.   Fingermatstallerken – Fritert scampi, våruller og wontong .
Snacks plate (For en eller flere personer). (g,k,s,c)
kr. 195,-

Hovedretter:

Havets Delikatesser

11. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 ”Guilin Haixian” – En skalldyrrett med kongekrabbe,
kongereker, grønnskjell og grønnsaker, lages i chillibønnesaus. (f,k,s)
kr. 297,-
12.   Frityrstekt scampi med sursøt saus. (g,k) kr. 198,-
       
 14. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Sichuan RaHa” – En scampirett med Sichuan krydder.
Serveres med grønnsaker som bokchoi, frisk chilli, vårløk og sukkererter. (k,s)
kr. 205,-
 15. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Malaysisk spicy prawns – kongereker på spyd og grønnsaker wokstekt i en sausbasert på karri, kokosmelk og peanøtter. Toppet med cashewnøtter og sesamfrø. (m,k,c,p) kr. 218,-
 18.   Gaen Phed – Kung & Phrae Myk – Scampi og akkar i thai-karri, sitrongress, lime og grønnsaker. Litt sterkt. (k,p,b) kr. 205,-
 19. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Tempura Fish Plate – Laks, scampi og akkar.
Serveres med grønn asparges, bokchoi i Sichuan vineddikksaus. (f,k,g,m,b)
kr. 239,-

Andreretter:

25.   «Xiang Cui Ya» – Sprøstekt andebryst med ananas. Serveres med hjemmelaget hoisin-saus, fritert løk og squash. (g,p,s,m) kr. 219,-
26. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Ra Dou Chi Ap Pin – Soyabraissert andefilet med sukkererter, squash,sopp og paprika i chilli-bønnesaus. (s,g,e) kr. 209,-
 29.   Crispy Duck, serveres m/pannekaker, grønnsaker julienne, hjemmelaget hoisin-saus. Hanv and for 2 personer. (g,m,p,s) kr. 435,-

 Kyllingretter:

20. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Gong Bao Kylling – Ristet kyllingfilet med lett woket grønnsaker, cashewnøtter og frisk chili i en søtlig soyasaus. (c,s) kr. 175,-
21.   Canton Chicken Krisp m/ananas og stirfry grønnsaker i sursøt (g) kr. 165,-
22.   Kylling Chopsuey – Kylling i biter med grønnsaker i mild soyasaus. (s) kr. 159,-
 23. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Kylling på spyd – Serveres med assorterte grønnsaker. Sausen er laget av chillifrø, hvitløk og ingefær med et tilsmak av peanøtter. (p,m,g,s) kr. 169,-
 24.   Kyllingfilet i karrisaus – Woket sammen med babymais, vannkastanjer, brokkoli og løk (s) kr. 165,-
       
 28.   Innbakt kyllingfilet med sursøt saus. (g) kr. 159,-

Svinekjøttretter:

30.   Koloyuk; frityrstekt svinefilet, lettwoket i sursøt saus med grønnsaker. (g) kr. 169,-
31.   Innbakt svinefilet med sursøt saus (g) kr. 159,-
33.   Svinefilet chopsuey i lys soyasaus (s) kr. 159,-
32.   Char Siu – Honningmarinert svinefilet serveres med soyastekt ris. (g,s,e) kr. 189,-
36.   Tasty pork buns – Chiliglasert ribbe, serveres med grønnsaker og dampet hvetebolle (g,s) kr. 198,-

Biffretter:

38.   Biff Chop Suey – Klassisk rett med biff i skiver og friske grønnsaker i en mild soyasaus. (s,g) kr. 159,-
39.   Surf&Turf – Okse indrefilet og scampi i wok m/ dampet brokkoli. Litt sterkt (s,k) kr. 239,-
40.   Strimlet biff med løk, purreløk og vårløk. Sausen er laget av en asiatisk peppersaus m/frisk pepperkorn, hvitløk og ingefær. (s,g) kr. 169,-
       
42. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Biff Oriental – Biff i skiver og woket med grønnsaker i satepaste og en raffinert chili-hvitløksaus. (s,g) kr. 169,-
44. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Pan Pan Biff – Ristet biff med frisk chili og sesam, serveres med woket sopp, bambus og gulrøtter. (s,m,g) kr. 179,-
45.   Gaeng Keo Wan – Biff og kylling i kokosmelk, grønn karri, peanøtter, koriander og grønnsaker. Litt sterkt. (p) kr. 175,-

Stekt ris eller stekte nudler som tilbehør kr. 45,-

Spesialretter:

48.   Der landet møter vannet”:
Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Litt sterkt. (s,i,k,f,g)
kr. 205,-
49.   “Havets fire gleder”:
En skalldyrrett som består av kamskjell, scampi, grønnskjell og laks med grønnsaksterninger, koriander og pokusopp lages i en krydret østerssaus. (s,i,k,f,g,b)
kr. 215,-
50.   “Tien Tien Hot Pot”:
Anderagu i skiver med grønn asparges, selleri, sukkererter og vårløk i en raffinert svartbønnesaus. Litt sterkt. (s,g,i)
kr. 215,-
61. photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 “Mongolsk hotpot”
Marinert, mørnet indrefilet av okse og kamskjell. Serveres med shitake sopp, squash og selleri i en chili-bønnesaus basert på en blanding av kinesiske urter og gojibær. (s,i,b,g)
kr. 259,-

Stekt Ris, Nudler og Grønnsaker:

51.   Stekt ris med egg – Skinke, kylling og grønnsaker. (e) kr. 155,-
52.   Chow Mein – Stekte nudler med kylling og grønnsaker. (e,g,s) kr. 155,-
53.   Lo-Han Cai (vegetarisk) – Buddistenes grønnsaksrett med tofu. Serveres med en lys soyabønnesaus. Styrke kan velges. (g,s) kr. 169,-
       

Kontinentale retter:

62.   Svinekoteletter med surkål. kr. 169,-
65.   Indrefilet med løk og béarnaise saus. (n,l) kr. 275,-
66.   Pepperbiff av indrefilet. (n,g) kr. 275,-
67.   Grillet kylling med pommesfrites og salat (e,n) kr. 169,-
68.   Stekt laks med dampede grønnsaker og poteter. (f,l) kr. 249,-

Barnemeny:

55.   Grillet kylling og pommes frites kr. 85,-
56.   Pølse med pommes frites (l) kr. 79,-
57.   Kinesisk barnetallerken, Krispy kylling med grønnsaker i sursøt (g,s) kr. 109,-

Dessert:

80.   Innbakt banan med iskrem og karamellsaus (g,l) kr. 82,-
82.   Banansplitt med sjokoladesaus (l) kr. 75,-
84.   Eplekake med krem og is (g,l) kr. 75,-
85.   Mangosobet med frisk frukt kr. 92,-
86.   Hjemmelaget Tiramisu (g,l) kr. 98,-

Snacks/Ekstra:

    Rekechips kr. 45,-
    Cashewnøtter kr. 39,-
    Dampet Edamame bønner m/havsalt kr. 50,-
       
       

Drikke:

 90   Mineralvann fl. 0,33 liter kr. 39,-
 95   Kaffe/Te kr. 34,-
98    Cappuccino/Latte/Espresso kr. 45,-
       
 A1   Canton kjøkken  

Per pers

kr. 369,-

    FORRETT: Wo Tiep – Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilli dip.(g,s)
    HOVEDRETT Char Siu – Honningmarinert svinefilet serveres med soyastekt ris. (g,s,e)
    DESSERT Sjokoladefondant. (e,s,l,g)
A2 photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 Szechuan kjøkken  Kjøkkenet bemerker: Veldig sterkt!

Per pers

kr. 349,-

  photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 FORRETT: Peking suppe hot & sour. (e,s)
    HOVEDRETT ”Der landet møter vannet” – Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, svinefilet, biff, scampi og grønnsaker. Sterkt. (s,i,f,k)
    DESSERT Frityrstekt banan med iskrem. (g,l)
A3   Orient Miks (For 2 personer)

Per pers:

kr. 378,-

  photoshop-red-chilli-logo-stock-photo18-10 FORRETT: Fingermattallerken – våruller, scampi og wonton. (g,s,k,c,m)
    HOVEDRETT

HOVEDRETT: Innbakt kyllingfilet med sursøtsaus (g)
Surf&Turf – Okse indrefilet og scampi i wok m/ dampet brokkoli. Litt sterkt (s,k,g)

    DESSERT Hjemmelaget Tiramisu. (e,g.l)
A4   Crispy Duck Meny (For  2 personer)

Per per:

kr. 392,-

    FORRETT:

-Suppe m/andekjøtt, bambus og purre, litt sterkt (sge)
-Vårruller med and og sweetchili dip (g)

    HOVEDRETT -Crispy Duck; sprøstekt and med hoisinsaus. Serveres med pannekaker og grønnsaker (g,s,m,p)
    DESSERT Mangosorbet med frukt.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: 12.00 – 22.00

fredag – lørdag: 12.00 – 23.00

søndag: 13.00 – 22.00

Vi leverer også til store og små selskaper. Se Catering under våre hjemmesider. www.dynastiet.no