CATERING
Catering & Selskap
Hør med oss…
Catering & Selskapsmeny
Vi har selskapslokale til forskjellige arrangementer som bursdag, firmafest, konfirmasjon. Vi har lokaler med plass tett inntil 100 personer. Også mulighet for lukket selskap og buffet ved spesielle anledninger. Vi har alle rettigheter.
Ta med mat hjem. Dere kan velge, om dere ønsker, å servere som buffet eller bordservering. Maten blir pakket i varmebokser som holder varmen inntil 2 timer. Vi kan være behjelpelig med tallerkener, glass og bestikk med et lite tillegg i prisen.
Minst 8 personer ved bestilling av Catering. Vi kan lage maten spesielt for allergikere.
Det er mulig å legge til eller bytte ut rettene, eventuelt komponere sitt eget.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.
Kinesisk plukkbord kan serveres som buffet hjemme. Nedenfor er noen forslag på kombinasjoner vi kan lage.
Du står fritt for å kombinere din egen meny. Vi kan være behjelpelig med bestikk, tallerken og glass samt servering.
Ta kontakt for info og pris på telefon: 32 83 05 55
Det Kantonesiske kjøkkenet er verdensberømt for sine subtile og milde smaker – med fokus på de til enhver tid beste råvarer gir de kulinariske tradisjonene herfra et stort spekter smaksopplevelser – med umiskjennelig orientalsk opphav.
Sichuan kjøkkenet er berømt for sin bruk av krydder og urter – som gir retter med en sterkere smaksopplevelse. Allikevel er dette retter hvor smaken av ingrediensene er i forgrunnen, og hvor de gode råvarene gis hovedrollen. Krydderet gir smak, kraft og substans til rettene i varierende grad etter hvor sterk den enkelte gjest selv ønsker sitt måltid.
![]() Cantonesisk kjøkken – 1 forrett: To typer sprøstekte våruller – 3 Hovedretter: Kylling Sichuan med grønnsaker, Biff chopsuey i en mild soyasaus, Innbakt svinefilet med sursøt saus – Rekechips, cashewnøtter, ris og frisk salat. |
![]() Szechuan kjøkken – 2 forretter: Kylling-grillspyd med sweetchili, fritert wonton med dip. – 4 Hovedretter: Kylling Tempura, Sichuan Biff m/sesam, Scampi RaHa med grønnsaker med Szechuan krydder, stekte nudler. – Rekechips, cashewnøtter, ris og frisk salat. – Dessert: Frisk frukt |
![]() Wok & Sushi – Sushi: Laks, Scampi, Tunfisk +mm – Tempura maki, Kappa roll, Goma Wakame, japansk sjøgress salat med sesam. – Sprøstekte vårruller, miniruller. – 7 hovedretter: Biff Oriental med grønnsaker i chilihvitløk, Innbakt scampi med sursøt, Thai Phad Kylling, Stekte nudler, Stekt ris, Kylling Chopsuey, svinefilet i sursøt. – Rekechips, Cashewnøtter, ris og frisk salat – Dessert: Husets kake. |